Top Social

Nuvo Crystal | Glitter Drops

donderdag 10 mei 2018

Wat een fijne foto hè? Dit zijn Nuvo drops, zowel glitter- als crystal drops. Ik ken ze pas sinds kort maar ik ben er erg enthousiast over. Vandaar dat ik hier meteen een blog over wilde schrijven...

Als kind gebruikte ik weleens glitterlijm om mijn kleurplaten op te vrolijken. Dit is eigenlijk exact hetzelfde. Zeker de glitter drops. De crystal drops is gekleurde lijm (zonder glitter). Ik gebruik het om mijn Bijbelpagina's een extra touch te geven.


Elke kleur heeft zijn eigen naam. Er zijn namelijk 36 kleuren! Naast glitter en effen kleuren heb je ook metallic of transparante kleuren. En naast crystal / glitter drops zijn er ook andere producten van Nuvo, zoals glitter en embossing poeder.

Wat mij ontzettend aansprak was de look van het potje. Erg hè? Die grote, neppe parel op de bovenkant van de dop, dat deed 't m voor mij! Dit is echt een typisch product dat je wilt sparen als hobby enthousiast. Alle kleuren verzamelen. Fijne dingen zijn dat! De potjes zijn niet erg goedkoop. Ik vind ze zelfs best wel duur... Voor een potje betaal ik € 2,95 (in de winkel, dus zonder verzendkosten).


Om erachter te komen of dit iets voor jou is zou je ze toch zelf moeten uitproberen. Ik denk dat het echt een leuk product is voor mensen die van scrapbook/bible journaling houden!

Webshops waar je Nuvo drops kunt kopen: doeadingscrapbookdepotwebshopmargohobbideeMet deze link zie je een voorbeeld van alle producten van Nuvo. Hieronder een overzicht van de kleuren en namen van de Nuvo drops die je op foto's ziet. Ik heb de Nuvo drops bij Barend & van Zwieten gekocht in Alphen a/d Rijn.
Succes en have fun!

Plaats een bericht...